top of page

Endelig!! NÅ begynner det og våres i lufta.

Og når det våres i lufta, så kommer også gjerne lysten til å ta tak i uteområdet. Går du med planer om en ny terrasse, utbedre den du allerede har eller kanskje en pergola, hva med et utekjøkken?



Utnytt uteplassen med en terrasse

Det finnes mange løsninger og alternativer for å utnytte uteområdet på best mulig måte. Terrassen utvider og beriker bruken av uteområdet rundt boligen eller fritidseiendommen din. Et tak over hele eller deler av terrassen utvider også bruken i forhold til beskyttelse mot være og vind. Utvalget av materialer er stort, og det er nødvendigvis ikke alltid lite enkelt å treffe det riktige valget når man må ta hensyn til forskjellige årstider, vær ,vind og beliggenhet. En terrasse skal holde i mange år, og vi bistår gjerne med å treffe det rette valget.



Pergola - et perfekt tilskudd til uteplassen

Pergola, som bety løvhytte på latin, har eksistert helt tilbake til renessansen og hadde som misjon å gi le for sola ved bruk av slyngplanter. Pergola er igjen i vinden som alldri før. Pergolaen gir uteområdet et uterom og gir hagen et spennende og nytt løft. Her kan du nyte en solrik sommerdag. Vi kan hjelpe deg med å lage dette uterommet, be om en gratis befaring.



Utekjøkken tilpasset dine ønsker og behov

Midtpunktet i alle utekjøkken er utegrillen, og sånn sett ønsker du å velge en grill du kan stole på i mange år. Like viktig er innredningen rundt med tanke på funksjonalitet. Det finnes utallelige måter å bygge innredningen på, alt fra det helt enkle til det mer avanserte. Sammen med deg kan vi lage ditt drømmeutekjøkken.


Enten du ønsker å bygge ny terrasse, en pergola eller et utekjøkken? Vi kan hjelpe.

Ta kontakt for en gratis befaring - så hjelper vi deg så godt vi kan med å finne de gode løsningene.

bottom of page