top of page

Kjøkken - vi fikser ditt drømmekjøkken

Vi tilbyr totalrenovering av kjøkken, dette inkluderer både riving og montering av nytt kjøkken! Vi bygger gjerne ditt drømmekjøkken. 

Montere nytt kjøkken

Har du kjøpt nytt kjøkken og trenger bistand til å sette det opp? Da er du ikke alene, det å montere kjøkken for ufaglærte personer kan være en krevende jobb som tar mye tid. Om kjøkkenet skal monteres i et eldre hus kan det også være skjevheter i vegger, tak og gulv du må ta hensyn til. For å sikre at kjøkkenet blir montert riktig og at du kan få glede av det i mange år fremover kan det være lurt å få hjelp av fagfolk. 

Vi samarbeider også tett med godkjente elektrikere og rørlegger, slik at du kun trenger å forholde deg til en aktør i prosjektet.

Spesialtilpasset kjøkken

Vi har kan også hjelpe deg med å spesialtilpasse kjøkken. Med mange års erfaring med finsnekring vil vi alltid kunne finne gode og elegante løsninger. Ønsker du at vi lager spesialtilpasset kjøkken kommer vi gjerne på befaring for å diskutere løsninger og for å høre mer om ditt drømmekjøkken. 

Be om et møte så vi kan høre mer om dine tanker og ønsker. 

kjøkken

Snekker med lang erfaring med montering av kjøkken

Kjøkkenet er gjerne et viktig område i en boenhet, det være seg i leilighet eller hus.
Vi hjelper til med montering av nytt kjøkken, oppussing av det eksisterende kjøkkenet og spesialtilpassede løsninger. 

 

Vi har over 20 års erfaring og har som mål at alle våre kunder skal bli fornøyde med jobben vi utfører. En du har behov for et lite enkelt kjøkken på hytta eller et stort moderne kjøkken hjemme? Ingen jobb er for liten eller for stor.
 

Vi utfører alt av snekker- og tømrertjenester både i Kragerø og på sør- og østlandet. Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale, vi kommer gjerne på en gratis befaring. Du kan også sende oss en forespørsel via kontaktskjema på nettsiden. 

bottom of page