top of page

TILBYGG / PÅBYGG

Enten du har behov for et ekstra soverom, eller ønsker en større stue eller lignende, er påbygg eller tilbygg en god mulighet ­og lønnsom investering. Ta kontakt med Kragerøsnekkeren i dag for hjelp med ditt tilbygg.

Hva er et tilbygg?

Et tilbygg er en utvidelse av boligen eller hytten din som gir deg mer plass til ulike aktiviteter. Det kan f.eks være en større stue, et ekstra soverom, nytt hjemmekontor eller et ekstra rom til oppbevaring. Tilbygg kan tilpasses etter dine ønsker og behov, og kan inkludere elementer som takvinduer og isolasjon for å sikre komfort hele året.

Smarte løsninger - et tilbygg tilpasset dine ønsker og behov

Om du ønsker ekstra plass kan løsningen være og bygge et påbygg i høyden eller  så kan vi utvide grunnflaten med et tilbygg. Ut i fra dine ønsker og behov vil vi sammen finne den beste løsningen.

Ved å benytte deg av Kragerøsnekkeren får du tilgang på fagfolk med erfaring og yrkesstolthet. Dermed kan du være trygg på at jobben blir levert i henhold til avtale og at du får et tilbygg/påbygg med høy kvalitet.

Få bedre plass i huset eller på hytta med et nytt tilbygg!

 

Ingen tilbygg er for små og sjelden er noen for store. Vi påtar oss alt fra nybygg, tilbygg, påbygg og rehabilitering. Vi kan også hjelpe deg med finsnekring og spesielle interiørløsninger.  

Kontakt oss for en hyggelig prat

Ønsker hjelp til et prosjekt? Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Vi kommer gjerne på befaring for å se på ulike løsninger og hva det vil koste for å ditt byggeprosjekt.

Vi utfører alt av snekker- og tømrertjenester både i Kragerø og på sør- og østlandet. Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale, vi kommer gjerne på en gratis befaring. 

bottom of page