top of page

GARASJE & GARASJEPORTER

Tenker du å bygge garasje med port? Vurderer du å bytte ut eksisterende port med en ny? Kanskje du allerede har garasjen men mangler port. Ta kontakt med oss. 

Vi over 20 års erfaring og har satt opp en rekke garasjer i Kragerø og omegn. Vi kan hjelpe deg fra start til slutt, og vi vil påse at du får en garasje du kan dra nytte av i mange år fremover.

Vi tilpasser garasjen etter dine ønsker

Er du usikker på hva som vil være den beste løsningen for deg? Vi tar gjerne en uforpliktende prat om ditt garasjeprosjekt. Sammen finner vi gode løsninger og vi kan tilpasse garasjen etter dine ønkser og behov. Vi kan hjelpe deg med blant annet:

  • Enkelgarasje

  • Dobbelgarasje

  • Rekkegarasje

  • Garasje med loft

Kragerøsnekkeren er forhandlere av Harmonie garasjeporter

En moderne garasje bør ha en god og sikker garasjeport. Som forhandler av Harmonie garasjeporter har vi et bredt utvalg kvalitetsporter. Disse portene er utviklet for det norske klimaet, de er tilnærmet vedlikeholdsfrie og har lang levetid.

Ønsker du en garasjeport til en eksisterende garasje så leverer vi så klart det. Vi kan være behjelpelige med monteringen om det er ønskelig.

Portene kommer med elektrisk portåpner, dermed slipper du å gå ut av bilen for å åpne garasjen. Les mer her.

Ta kontakt for et uforpliktende møte. Vi vil gjerne høre mer om ditt prosjekt og ønsker.

Vi har garasjeløsningen for deg

Vi utfører alt av snekker- og tømrertjenester både i Kragerø og på sør- og østlandet. Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale, vi kommer gjerne på en gratis befaring for å se nærmere på ditt garasjeprosjekt.

 

Du kan også sende oss en forespørsel via kontaktskjema på nettsiden. 

garasje.webp
bottom of page