top of page

Male

Går du med tanker om å pusse opp? Kanskje ønsker du å skifte farge på kjøkkeninnredningen eller en annen innredning? Kanskje ønsker du en ny farge på en vegg eller to i stua eller på soverommet, i gangen eller lignende? Kankje trenger huset et nytt strøk eller to? Vi har bred kompetanse innen maleoppdrag, både utvendig og innvendig. Vi maler hus og hytte, garasjer og boder, tilbygg og nybygg.

Vi utfører alt av malerarbeid, snekker- og tømrertjenester både i Kragerø og på sør- og østlandet. Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale, vi kommer gjerne på en gratis befaring. Du kan også sende oss en forespørsel via kontaktskjema på nettsiden. 

Utvendig maling av hus, leilighet og hytte

Vi har dyktige malere med bred erfaring som kan bistå om du vurderer å male utvendig. Enten du holder til på fastlandet eller i skjærgården så kan vi hjelp.

Ønsker du å gjøre deler av jobben selv så kan du så klart det. Vi finner alltid gode løsninger.

 

Før vi går i gang med malejobben må huset få en grundig husvask, det er viktig slik at malingen får godt feste og at treverket får god beskyttelse. Deretter vil vi inspisere veggene, om det er tegn til fuktskader eller råteskader vil vi skifte ut de/de aktuelle bordene som er dårlige. Veggen må også skrapes for å få vekk løs maling. Nye bord og bart treverk må grunnes før den blir malt.

Om det skal males i høyden kan vi stille med stillas eller lift. 

Male innvendig - vegger, tak, gulv, lister, m.m.

Ønsker du å oppgradere hjemmet ditt med nye farger? Vi får jobboen gjort effektivt, samtidig som du får et godt resultat. Vi påtar oss hele jobben, det eneste du trenger å tenke på er hvilken farge og glans du vil ha?

Grunnarbeidet er essensielt for å oppnå et godt og holdbart resultat. Vi tar gjerne en befaring for å se hvilke løsninger som vil være best for deg. Om det panel, gips, tapet eller mur der i dag, samt hvilken forfatning underlaget er på, vil avgjøre hva som vil være best å gjøre.

Ønsker du hjelp til og inspirasjon til fargevalg? Ikke vær redd for å spørre oss.

male-kragerosnekkeren.jpg

Har du ønske om hjelp til maleprosjektet ditt?

Vi vil gjerne høre mer om ditt prosjekt og ønsker. Ta kontakt for et uforpliktende møte

bottom of page