top of page

NYBYGG I KRAGERØ

Skal du bygge nytt? Vi har lang erfaring med oppføring av nybygg og kan hjelpe deg med å realisere drømmeboligen din.

 

Kragerøsnekkeren har opparbeidet seg bred kompetanse som sikrer deg gode og funksjonelle løsninger. Kragerøsnekkeren utfører alt av snekker- og tømrertjenester både i Kragerø og på sør- og østlandet. Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale, vi kommer gjerne på en gratis befaring. Du kan også sende oss en forespørsel via kontaktskjema på nettsiden.

Nøkkelferdig hus - vi bygger hus av alle slag

Vi tar ansvar for hele prosessen med å bygge eneboliger, flermannsboliger eller andre boligtyper, helt fra start til du mottar nøklene. Vi bygger også hytter og garasjer.

Når du skal bygge nytt er det viktig å bruke fagfolk som vet hva de gjør og som følger alle forskrifter. Vårt team består av fagfolk med lang erfaring og yrkesstolthet. Vi samarbeider også med godkjente elektrikere, rørlegger og andre fagfolk som har fokus på kvalitet. Allsidig erfaring gjør at vi kan tilby deg det meste innenfor snekring og tømring. Ingen oppdrag er for små og sjelden er noen for store.

Kragerøsnekkeren AS er et firma som eies og drives av Thomas Kornrud, ønsker du å snakke direkte med Thomas er det bare å ta kontakt. Vi setter opp et uforpliktende møte eller en befaring om du ønsker.

Oppføring av nybygg på sør- og østlandet

Vi holder til i Kragerø og har i over 20 år oppført nybygg i Kragerø og omegn. Men påtar oss også oppdrag på hele sørlandet og østlandet. 

 

Vi bygger ditt drømmehus

Vi påtar oss alt fra nybygg, tilbygg og rehabilitering. Vi kan også hjelpe deg med finsnekring og spesielle interiørløsninger. 

Kontakt oss for en hyggelig prat om ditt byggeprosjekt

Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Vi kommer gjerne på befaring for å se på ulike løsninger og hva det vil koste.

bottom of page