top of page

Bygge terrasse

I Kragerø finner du en rekke hus og hytter i skjærgården og mange av disse har terrasser tilknyttet seg. Kragerøsnekkeren AS har mange års erfaring med oppføring og rehablitering av terrasser. Vi ufører alt fra forskalingen og til utformingen av terrassen. Ønsker du en nærmere prat eller en gratis befaring? Ta kontakt for en hyggelig samtale.

Vi utfører alt av snekker- og tømrertjenester både i Kragerø og på sør- og østlandet. Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale, vi kommer gjerne på en gratis befaring. Du kan også sende oss en forespørsel via kontaktskjema på nettsiden. 

terrasse, platting

En terrasse som tåler vær og vind

Det finnes mange forskjellige materialer som kan brukes til terrasse. Viktig er det uannsett og tenke at terrassen skal tåle forskjellige årstider, vær og vind.
Vi kan bistå med å ta det rette valge sammen med deg.

Er terrassen søknadspliktig?

Fra 1. mai 2021 ble det enklere og billigere å bygge terrasse på eiendommen, dog stilles det noen konkrete krav. Terrassen kan ikke:

  • Stikke opp høyere opp enn 1 meter fra eksisterende terreng

  • Stikke mer enn 4 meter ut fra ytterveggen

  • Ha overbygg, men kun rekkverk på inntil 1,2 meters høyde

  • Plasseres nærmere nabogrensen enn 1 meter

Hvilke materialer bruker vi?

Her kan ønskene være så mangt. Sammen med kundene våre, bistår vi med valg av materialer som både passer til huset eller hytta e.l. og som tåler vær og vind.

Vi vil gjerne høre mer om ditt prosjekt og ønsker.

Ta kontakt for et uforpliktende møte.

mai 2023.jpg
mai 4 2023.jpg
mai 2 2023.jpg
bottom of page