top of page

MUR, SKIFER, FLIS OG BETONG

Vårt samarbeid med profesjonelle aktører i mer enn 20 år, gir deg trygghet og topp kvalitet

Lang erfaring med mur og betong

Kanskje du skal bygge hus, garasje eller annet, hvor det trengs betongsåle eller mur? 

Det er mange viktige hensyn å ta for at resultatet skal bli av topp kvalitet. Vi har samarbeidet i mange år med Mur, Skifer & Betong AS og Kragerø Naturstein ASVi gjør vårt beste slik at du kan føle deg trygg på topp kvalitet og gode løsninger hele veien.

Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale, vi kommer gjerne på en gratis befaring. Du kan også sende oss en forespørsel via kontaktskjema på nettsiden. 

Fordeler med skifer

Vurderer du skifer på terrassen, ved inngangspartiet eller andre uteområder, hjemme eller på hytta? Skifer er et naturprodukt som holder seg like fint år etter år, den er robust og slitesterkt. Det finnes mange forskjellige typer skifer, og hvordan skal man velge den "rette"
Vi kan hjelpe deg med å finne den optimale løsningen. Spørsmål rundt skifer?
Ta kontakt for en uforpliktende samtale

 

Fliser - perfekt til bad, gang og våtrom

Tenker du å flislegge deler etter hele badet, toalettrommet, vaskerommet, gangen eller liknende? Flis er ikke bare flis, og det kan være vanskelig å orientere seg å velge "riktig", utvalget et stort.

Velg riktige fliser

Det er ikke sikker du skal ha de samme flisene i gangen som på badet? Det kan være at du ønsker en type flis på gulv og en annen type på vegg? Vi kan hjelpe deg med å ta de rette valgene.

Sammen finner vi den beste løsningen.

Ta kontakt for et uforpliktende møte. Vi vil gjerne høre mer om ditt prosjekt og ønsker.

bottom of page