top of page

Rehabilitering av PA17

Vi har vært med på mange spennende prosjekter opp gjennom årene, og rehabilitering av PA17 -Brasserie med vri - er intet unntak. Dette var et omfattende prosjekt hvor vi var med fra start til slutt. Brasseriet fremstår i dag som innbydende, smakfullt og svært helhetlig gjennomført.


PA17, renovering, oppussing, restaurering,
Selve bygget er ikonisk og ligger i hjerte av Kragerø, her ser du inngangspartiet med utsikt mot Øya.

Et rehabiliteringsprosjekt som inneholdt det meste

Alt av snekkerarbeid ble utført av Kragerøsnekkeren, alt fra nytt inngangsparti, terrasse, fasade, innvendig gulv, vegger, tak og ikke minst en elegant og solid trapp, som er det første du blir møtt med når du kommer inn. Ettersom dette er et spisested som skal bli benyttet av mange mennesker i årene som kommer, er det viktig at det både ser bra ut og at det er et godt håndverk som tåler å bli brukt.


I starten av prosjektet, hvor vi gikk i gang med rivingsarbeidet ble det oppdaget alvorlige svakheter i bygningens bærestruktur, spesielt i etasjeskillene. De konstruksjonsmessige svakhetene ble umiddelbart tatt tak i og bygget opp iht. alle forskrifter, samtidig som vi fikk etterisolert hele bygget. Bygget er i dag et solid bygg som står seg for fremtiden.


Spesialtilpasset trapp

Trappen opp til andre etasje er spesialtilpasset. Trapperammen er levert av Kai Tveit AS. Den er både elegant og meget solid, da den skal utsettes for mye slitasje. Hvert enkelt trappetrinn og podiet er tilpasset for hånd av våre snekkere. Både i første og andre etasje er det tilpasset en elegant hovmesterdisk med spiler, og her blir gjestene ønsket velkommen og vist til bordet sitt.
«Kragerøsnekkeren har gjennomført en komplisert ombygging av PA17 sammen med oss i AB Invest. Rehabiliteringsprosjektet har hatt mange ulike problemstillinger som er blitt løst på en kvalitetsmessig og kostnadseffektiv måte. Entreprenør har også vist god forståelse for våre ønsker og valg og hatt evnen til å arbeide selvstendig med prosessen hele veien. Vi takker for godt samarbeid!»

 Gunnar Oveland, Prosjektleder AB Investe AS
Finsnekring - møbler til loungeinspirert bar

I første etasje er det en loungeinspirert bar med spesialtilpasset møbler. Her kan du se hvordan vi har utnyttet alle rom til det maksimale og funnet løsninger som egner seg best mulig for PA17.


Vi kan hjelpe deg med finsnekring og spesielle interiørløsninger. Noen ganger blir den beste løsningen at innredning og møbler plassbygges, for å få optimal utnyttelse. Finn ut mer...Oppbygging av nye toalett - elegante og praktiske

Toalettene ble bygget opp helt fra bunnen av, i samarbeid med andre fag. Her var det involvert både snekker, elektriker, rørlegger og flislegger. Når vi går i gang med slike prosjekter, vil vi alltid samarbeide med dyktige fagfolk som leverer gode resultater og som påser at alle forskrifter som kreves følges nøye.Skal du gå i gang med rehabilitering eller oppussing av et bygg eller rom? Ta kontakt med oss, vi kommer gjerne på en gratis befaring.
Comments


bottom of page