top of page

Oppføring av hytter på Stabbestad,Kragerø

Vi i Kragerøsnekkeren AS har hatt gleden av, i samarbeid med Leve Hytter AS, å oppføre 3 Sommer-Vy hytter på det nye hyttefeltet Sydri på Stabbestad, Kragerø. Hyttefeltet ligger i tilknytning til det flotte anlegget Kragerø Resort.Om hyttefeltet

I samarbeid med Fredensborg Fritid skal Leve Hytter AS oppføre 36 Sommer-Vy hytter på Sydri, et nytt hyttefelt i området tilknyttet Kragerø Resort på Stabbestad. Kragerøsnekkeren AS har hatt i oppdrag å bygge tre av disse hyttene. Hyttene er svært praktiske og godt egne til sitt formål i disse flotte omgivelsene. Hyttefeltet er nærmeste nabo til Kragerø Resort som kan by på et stort utvalg fasiliteter for alle. Det er kort vei til sjøen og rett utenfor hyttetrappa, har man tilgang til flott natur på Stabbestad-landet. Her ute har man alle muligheter. Med kun en kort fergetur på noen får minutter, eventuelt bruk av egen båt så er man i Kragerø sentrum. Alternativt kan man kjøre bil via Sannidal.
Leve Hytter AS sin uttalelse om samarbeidet vårt:

"I forbindelse med oppføring av 36 fritidsboliger på hyttefeltet Sydri ute på Stabbestad i Kragerø, kom vi i Leve Hytter AS i kontakt med det lokale firmaet Kragerøsnekkeren AS. Samarbeidet virket spennende for både Kragerøsnekkeren og oss i Leve Hytter, noe som igjen førte til oppføring av 3 hytter på Sydri, utført av Kragerøsnekkeren AS.

Kvaliteten og ryddigheten skulle vise seg å være en fellesnevner for begge firmaene, noe som igjen førte til et veldig godt samarbeid på Sydri.!

Rune Aamodt-Amundsen

Fremdriftsplankegger, Leve Hytter AS

Bildene under her er Leve Hytter AS sine egne bilder:Skal du bygge hytte i Kragerø?

Vurderer du å bygge ny hytte? Vi tar gjerne en uforpliktende samtale og befaring. Vi har lang erfaring og bygget mange hytter i Kragerøskjærgården. Vi kan hjelpe deg med hele prosessen fra ide til ferdigstilling.Comentários


bottom of page