top of page

Foldedør i stede for tradisjonell verandadør?

Foldedøren gir deg den unike muligheten med at du knytter sammen innerommet og uterommet på en fantastisk måte. Tenk deg følelsen av å være ute, kjenne på vær, vind, lyder og lukt, selv om du faktisk er inne.


foldedør


Hjørneløsning med foldedør i stede for vegger og vinduer?

Her har vi bygget om et hjørne hvor det i utgangspunktet var to vegger og over til et foldedør-hjørne. Som bildet over her viser, så får hytta en helt ny spisekrok. Her kan man nyte et godt måltid under tak, og samtidig få følelsen av å sitte ute. Hytta oppleves som mye større når foldene trekkes helt tilbake på hver sin kant, og man får følelsen av å komme nærmere uteområdet.Foldedøra er feksibel

Du kan folde døra sammen til en smal pakke som skyves til siden og får maksimal åpning, eller du kan bruke den som en tradisjonell verandadør. Du får følelsen av å være ute, selv om du er inne når foldedøra er skjøvet helt til siden og åpnet helt opp.


Det finnes mange varianter av foldedør, og det er viktig å velge den riktige døra i forhold til behovet ditt og hvor på bygget døra skal settes inn.Vurdere du å bytte ut verandadøra med en foldedør? Eller hva med å lage et "foldedør- hjørne"? Vi kan hjelpe.

Ta kontakt for en gratis befaring - så hjelper vi deg så godt vi kan med å finne de gode løsningene.Comments


bottom of page