top of page

Totalrenovering og oppbygging av bad

Rett før sommeren fikk vi en forespørsel om vi kunne pusse opp et par eldre bad i en enebolig som skulle moderniseres. Vi avtalte befaring med huseier og fikk dermed bedre innblikk i jobben som skulle gjøres og hvilke ønsker kunden hadde. Her var det snakk om et lite bad i andre etasje fra 1993 som skulle totalrenoveres. I første etasje var det snakk om å slå sammen et toalett og en bod til et litt større bad. På befaringen sammen med kunden kommer vi frem til gode løsninger på prosjektet.


Totalrenovering av bad

Fagfolk som følger våtromsnormen

For oss er det viktig at jobben som blir utført er i henhold til alle forskrifter som er satt og at det er høy kvalitet på det som blir levert. Vi samarbeider derfor kun med andre fagfolk som har de ulike sertifiseringene og som vi vet yter sitt beste for kundene sine.


Etter befaring ble tids- og prisestimat ble gitt, og når avtalen ble inngått påstartet vi arbeidet. I dette tilfellet ønsket kunden å bistå med rivingen selv, mens vi skulle håndtere oppbyggingen.


Da rivingen var gjort startet jobben med å bygge opp badene igjen.


En fordel med å bruke Kragerøsnekkeren på slike prosjekter er at vi følger opp prosjektet hver dag og påser at de ulike fagpersonene kommer inn på riktig tidspunkt. Å bygge et bad er et ganske stort og omfattende prosjekt for de aller fleste. Ønsker du å bestille en gratis befaring til ditt baderomsprosjekt? Ta kontakt.



Bad med store moderne fliser

Kunden ønsket store, lyse og moderne fliser på vegg og gulv. På veggene brukte vi 120x60 cm fliser, mens på gulvet ble det lagt 60x60 cm fliser. I dusjsonen ble det lagt små mosaikkfliser. Dette ble gjort på begge badene.



Stilfulle baderomsmøbler som passer mindre bad

Det er viktig å planlegge hva slags baderomsmøbler som skal brukes og hvordan disse passer inn på badet.


I andre etasje ble det satt opp et dusjkabinett, baderomsmøbel med enkel servant og speil, høyskap og vegghengt toalett. Her ble plassen på badet utnyttet til det maksimale. I første etasje ble det satt opp et dusjhjørne på 90x90 cm, et moderne badekar, vegghengt toalett, dobbel servant og et stort rundt speil med en diameter på 130 cm. Det er noe som ble veldig fint og baderomsmøblene passet godt sammen med flisene.



Hvor lang tid tar det å lage bad?

Fra vi satte i gang med prosjektet til ferdigstillingen av begge badene gikk det en god måned. Dette er vanligvis så lang tid det tar på de aller fleste badene vi bygger.


Vurderer du totalrenovering av badet ditt?

Bestill gratis befaring, vi avtaler et tidspunkt og ser nærmere på ditt prosjekt. Vi har mange års erfaring med totalrenovering og oppbygging av bad.


Vårt mål er at alle våre kunder skal bli fornøyde og at jobben som gjøres er skikkelig.





bottom of page